ИГРА - Томбола Спечели "VIP Великден с БелотБГ" 2023

Правила

Начало » Томболи » Томбола Спечели “VIP Великден с БелотБГ” 2023

ПРАВИЛА
НА ИГРА – Томбола Спечели „VIP Великден с БелотБГ“ 2023

 

 • Условия за участие

1. Участието в играта-томбола е напълно доброволно.

2. Всеки регистриран потребител в сайта belot.bg има право да участва в играта-томбола „VIP Великден с БелотБГ“ 2023, само от своя личен акаунт в belot.bg.

3. Всеки регистриран потребител, закупил “участващ пакет”, по време на провеждане на играта-томбола, придобива статута на „участник“ в играта-томбола „VIP Великден с БелотБГ“ 2023

4. Един участник може да участва в играта-томбола “ „VIP Великден с БелотБГ“ 2023 с една или с неограничено количество покупки на „участващ пакет“. Повечето на брой покупки значително увеличават шансовете на участника да бъде изтеглен, като печеливш в играта.

5. Независимо от броят на участия в конкретната игра-томбола, участникът може да спечели максимум една награда – тази, предварително обявена в условията на играта-томбола награда.

6. Тегленето на печелившите участници и раздаването на наградата се осъществява според Общите правила за провеждане на игрите „ТОМБОЛА – БЕЛОТ.БГ“.

7. Организатор на играта-томбола „VIP Великден с БелотБГ“ е “Казуалино” ЕАД, ЕИК: BG202985794, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, ул. “Дебър” 58, наричано за краткост „Организатор“.

8. Настоящите правила за провеждане на играта-томбола „VIP Великден с БелотБГ“ 2023 са неразделна част от Общите правила за провеждане на игрите „томбола – Белот.БГ“, публикувани на сайта belot.bg и са задължителни за Организатора и всички участващи в играта лица. Същите са публично оповестени и са достъпни за целия период на Играта на интернет адрес: belot.bg

9. С участието си в играта-томбола „VIP Великден с БелотБГ“ 2023 участниците се считат уведомени и запознати, както с настоящите Правила на играта-томбола „VIP Великден с БелотБГ“ 2023, така и с Общите правила за провеждане на игрите „томбола – Белот.БГ“, като се съгласяват и задължават да спазват техните условия и разпоредби.

 • Продължителност

1. Периодът за участие в играта-томбола „VIP Великден с БелотБГ“ 2023 е 30 дни, като стартира от начална дата 1-ви март 2023 и завършва с изтичане на тридесетият ден на крайна дата 30-тимарт 2023. Началната и крайната дата ще бъдат обявени в сайта belot.bg.

 • Участващи пакети

1. “Участващ пакет”, според Правилата на Игра-томбола „VIP Великден с БелотБГ“ 2023, е единствено и само специален промоционален пакет консумативи, предлаган само в рамките на играта-томбола „VIP Великден с БелотБГ“ 2023.

2. “Участващият пакет” консумативи съдържа: пакет от 240000 чипа + VIP абонамент за 1 месец + 50 диаманта

3. Цената на участващия пакет е: 19,99 лева.

4. “Участващият пакет” е специално обозначен върху всички рекламни материали като графични изображения или текстове, както и е показано името на играта-томбола:“VIP Великден с БелотБГ“ 2023

5. Закупуването на други пакети с консумативи, които се предлагат в платформата belot.bg, по време на провеждане на играта томбола, не дават право на участие в играта-томбола“VIP Великден с БелотБГ“ 2023.

Награди

1. Наградата, която ще бъде раздадена в рамките на игра-томбола“VIP Великден с БелотБГ“ 2023, е следната:

 • 1 брой ваучер, за 2ма души, осигурени от Hotel Internatonal , включващи:
  • 1 двойна стая
  • с включени закуска и вечеря
  • Уелнес пакет – вътрешен, топъл басейн, ползване на финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня и фитнес
  • в хотел International, к.к. Златни пясъци
  • с престой за 3 нощувки (14.04.2023 – 17.04.2023)
  • през месец Април

* Конкретни детайли по престоя и настаняването, трябва да бъдат допълнително уточнени с представител на хотела.

Представител на “Казуалино” АД ще се свърже с победителите и ще предаде данни за връзка с хотела.

 • Промоционални банери за участващ пакет