Афилиейт програма за инфлуенсъри на Belot.BG

Начало » Афилиейт програма за инфлуенсъри на Belot.BG

Добави още един начин за печалба от своите социални канали. Повиши приходите си без почти никакви усилия. Имаш ли свое онлайн пространство с вярна аудитория? Искаш ли да предложиш качествен и иновативен продукт, който да носи ползи, както на теб, така и на публиката ти? Сигурни сме, че отговорът е “Да”! Тогава влез в играта и избери афилиейт програмата на Belot.BG.

Какво ти трябва, за да участваш в програмата?

Без значение дали имаш успешно развит канал в Youtube, Instagram, Tik Tok и Facebook, или си още в началалото на своята стрийминг кариера в Twitch, ние от Belot.BG сме тук, за да ти дадем възможност за печалба и успешно дълготрайно партньорство.
Освен опция за допълнителен доход, с програмата на Belot.BG добавяш и нов начин за забавление на феновете си. Превърни хобито си в постоянен източник на печалби! Ето какво ти трябва, за да започнеш:

Твое онлайн мястоFacebook профил или страница, Instagram акаунт, TIK TOK, Youtube канал, Twitter, Twitch, личен блог, тематичен уебсайт… списъкът е безкраен
Любов към игрите – За да си част от game индустрията не е необходимо да си професионалист от най-високо ниво. Почти винаги най-добрите идеи идват не от експертите, а от хората, обичащи игрите, за това за нас от най-голямо значение е просто да имаш страст и афинитет към играта.
Аудитория – Мащабът на аудиторията е относително понятие. За нас е без значение дали имаш стотици или хиляди последователи, важно е как общуваш с тях и колко лоялни са те към теб.
Изобретателност и хъс – ние от Belot.BG вярваме, че свободата носи креативност, затова се доверяваме на подхода ти как ще привлечеш внимание върху своята кампания.

Какво представлява програмата за инфлуенсъри на Belot.BG?

Афилиейт програмата “Инфлуенсърите на Belot.BG” е иновативен и интересен партньорски подход, който ще увеличи доходите ти и ще добави свежо съдържание в социалните ти канали. А ето какви са атрактивните условия, които предлагаме:

30% комисионна

от всяка направена покупка на потребител, регистрирал се чрез твоя афилиейт линк.

Бонуси и специални оферти

Регулярно предоставяме допълнителни проценти комисионна или бонуси в профила на всеки нов потребител.

Индивидуални условия

Сам определяш какви партньорски отношения искаш според нуждите си.

Отчетност и мониторинг

Всяка седмица/месец ще изпращаме отчет за състоянието на портфейла ти.

Символичен минимален праг на изтеляне

След достигането на 50 лева в профила ти, ще можеш да изтеглиш натрупаната сума.

Защо да избереш точно нашата програма?

Много компании предлагат подобен тип отношения, но почти никой не може да се похвали с гъвкави условия, лидерски позиции в гейм индустрията и солиден опит накуп. Освен посочените по-горе условия, всеки участник в програмата получава:

  • Опция “Доживотна печалба” – За разлика от останалите програми, ние ти предлагаме изплащане на печалби доживот. Това означава, че ще трупаш сума в портфейла си, докато потребителя е активен и плащащ играч. А предвид лоялността на нашите потребители, това може да означава години!
  • Достъп до рекламни материали – след създаването на афилиейт профил, ще получиш достъп до база данни с банери, снимки, бутони, видеа и други.
  • Допълнителна изработка на визии – ако имаш нужда от нестандартни размери банери, или имаш свежи идеи, чрез които мислиш, че ще привлечеш потребителския интерес, ние сме насреща да съдействаме.
  • Експертна консултация и съдействие – всеки наш партньор заслужава грижа, затова екипът ни от опитни професионалисти в афилиейт маркетинга се грижи за теб от регистрацията, през консултацията до размяната на идеи.
  • Лидерски позиции в гейм индустрията – Belot.BG е номер 1 мобилно приложение у нас. Можем да се похвалим със стабилни лидерски позиции в своята ниша. Ние сме платформа с международно покритие, посещавана от вярна аудитория, чиято цел е забавление и отдих. А какво по-приятно от това да предложиш на някого нов начин да се наслади на свободното си време. Нека бъдем на върха заедно!

Успешни колаборации с популярни лица

Кварталната Батка

Just Pablo - Escobar Group

“Ако трябва да описвам мнението си за работата с екипа на Belot.BG, няма да ми стигне времето. Изключителни професионалисти, криейтъри, стратези, пичове и много още суперлативи мога да изредя.
За времето, през което сме работили заедно е имало коректност, уважение, изключителен тайминг и динамична прецизна работа.
Благодаря, че имаме възможността да работим заедно и да си помагаме.”

DIONA

“Много съм доволна от работата си с Belot.BG. Супер коректни и супер точни! Играта наистина е много интересна! Изпращам поздрави на целия екип!”

Златка Димитрова

“Ще се радвам и занапред да работим заедно.”

Монетизирай от популярността си лесно, бързо и сигурно само в три стъпки:

Регистрирай се в програмата за инфлуенсъри на Belot.BG. Избери методът на работа според нуждите си и сам определи колко и как ще печелиш.
Използвай всички маркетингови материали, които ти предоставяме, за да промотираш продукта или услугата ни.
 
Ангажирай аудиторията си и печели! С креативните рекламни материали, които ти предлагаме ще направиш целия процес още по-лесен и бърз.
 

Свържи се с нас – Стани инфлуенсър

Тип канал

Вид партньорство

Потвърждаване на навършени години

Увеличи приходите си сега! Запиши се, бъди креативен, печели!