Играй Не се сърди, Баце

Влез Сега

Начало » Не се сърди, Баце

НЕ СЕ СЪРДИ, ЧОВЕЧЕ В BELOT.BG

Като платформа, която предоставя най-любимите класически игри, няма как да пропуснем Не се сърди, човече. Предлагаме нов модерен прочит на още наречената Ludo, с който забавлението и настроението са гарантирани!

Играй на всяко устройство

Тренирай безплатно с нашите ботове и стани здрава батка! Състезавай се и бъди част от обществото на батките! Играй от телефон, таблет или компютър.

Какви са правилата?

Играта, която днес познаваме като „Не се сърди, човече“ или „Ludo“, датира от дълбока древност. В зависимост от това дали се играе на дъска или плат, как изглежда полето и какви зарове се използват, можем да я срещнем под много различни имена в различните епохи и култури. С времето играта се развива и се обособяват различни варианти, докато не стигнем до популярната днес настолна игра.

В онлайн играта „Не се сърди, Баце“ влизаш в ролята на нацепена батка и си разпределен в един от четирите най-известни квартали на батките – Владиславово за Варна, Люлин за София, Тракия за Пловдив и Меден рудник за Бургас. Обикаляйки неравния терен, добре познат на батките от различните градове, твоята цел е да докажеш, че си най-нацепеният, най-силният и най-бързият сред тях. Играй „Не се сърди, човече“ онлайн и спечели!