Игра-томбола ”Футболна томбола - спечели 2 билета за мача LFC срещу MU”

Правила

Начало » Томболи » Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU

ПРАВИЛА
на Игра-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU”

 

 • Условия за участие

1. Участието в играта-томбола е напълно доброволно.

2. Всеки регистриран потребител в сайта belot.bg има право да участва в играта-томбола”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU”, само от своя личен акаунт в belot.bg.

3. Всеки регистриран потребител, закупил “участващ пакет”, по време на провеждане на играта-томбола, придобива статута на „участник“ в играта-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU”.

4. Един участник може да участва в играта-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU” с една или с неограничено количество покупки на „участващ пакет“. Повечето на брой покупки значително увеличават шансовете на участника да бъде изтеглен, като печеливш в играта.

5. Независимо от броят на участия в конкретната игра-томбола, участникът може да спечели максимум една награда – тази, предварително обявена в условията на играта-томбола награда.

6. Тегленето на печелившите участници и раздаването на наградата се осъществява според Общите правила за провеждане на игрите „ТОМБОЛА – БЕЛОТ.БГ“.

7. Организатор на играта-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU” е “Казуалино” АД, ЕИК: BG202985794, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, ул. “Дебър” 58, наричано за краткост „Организатор“.

8. Настоящите правила за провеждане на играта-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU” са неразделна част от Общите правила за провеждане на игрите „томбола – Белот.БГ“, публикувани на сайта belot.bg и са задължителни за Организатора и всички участващи в играта лица. Същите са публично оповестени и са достъпни за целия период на Играта на интернет адрес: belot.bg

9. С участието си в играта-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU” участниците се считат уведомени и запознати, както с настоящите Правила на играта-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU”, така и с Общите правила за провеждане на игрите „томбола – Белот.БГ“, като се съгласяват и задължават да спазват техните условия и разпоредби.

 • Продължителност

1. Периодът за участие в играта-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU” е 30 дни, като стартира от начална дата 21 октомври 2022г. и завършва с изтичане на тридесетият ден на крайна дата 20 ноември 2022г.. Началната и крайната дата ще бъдат обявени в сайта belot.bg.

 • Участващи пакети

1. “Участващ пакет”, според Правилата на Игра-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU”, е единствено и само специален промоционален пакет консумативи, предлаган само в рамките на играта-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU”.

2. “Участващият пакет” консумативи съдържа 240 000 чипа; 1 месец VIP статус; 50 диаманта; футболен пакет от рамка, маса и емоджита и ХП бустер за 7 дни.

3. Цената на участващия пакет е: 19,99 лева.

4. “Участващият пакет” е специално обозначен върху всички рекламни материали като графични изображения или текстове, както и е показано името на играта-томбола : ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU”.

5. Закупуването на други пакети с консумативи, които се предлагат в платформата belot.bg, по време на провеждане на играта томбола, не дават право на участие в играта-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU”.

 • Награди

1. Наградата, която ще бъде раздадена в рамките на игра-томбола ”Футболна томбола – спечели 2 билета за мача LFC срещу MU”, е следната:

 • Самолетен билет Варна – Ливърпул – Варна
 • 4 нощувки в Ливърпул в хотел 3*
 • 2 VIP билета за мача Ливърпул – Манчестър Юнайтед
 • VIP ложа преди и след мача, включваща:
  • Прясно приготвена храна с 2 ястия, топъл бюфет
  • Безплатна напитка (бира, вино или безалкохолно)
  • Програма за мача
 • медицинска застраховка
 • малък ръчен багаж тип раница

Всички услуги се предлагат от туроператора. За всички детайли по пътуване и организация на събитието отговаря туроператора.

Посещения, екскурзии, трансфери и други услуги, включени във ваучера – по описанието по-горе, предлагано от туроператора. Допълнителни разходи, невключени във ваучерите не се поемат нито от Организатора, нито от туроператора.

Представител на “Казуалино” АД ще се свърже с победителите и ще предаде данни за връзка с “Кондор Холидей” ООД.

 • Промоционални банери за участващ пакет