Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико

Правила

Начало » Томболи » Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико

ПРАВИЛА
Игра-томбола “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико”

  • Условия за участие

1. Участието в играта-томбола е напълно доброволно.

2. Всеки регистриран потребител в сайта belot.bg има право да участва в играта-томбола “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико”, само от своя личен акаунт в belot.bg.

3. Всеки регистриран потребител, закупил “участващ пакет” придобива статута на „участник“ в “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико”.

4. Един участник може да участва в играта-томбола “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико” с една или с неограничено количество покупки на „участващ пакет“. Повечето на брой покупки значително увеличават шансовете на участника да бъде изтеглен, като печеливш в играта.

5. Независимо от броят на участия в конкретната игра-томбола, участникът може да спечели максимум една награда – тази предвидена в закупения „участващ пакет“.

6. Тегленето на печелившите участници и раздаването на наградата се осъществява според Общите правила за провеждане на игрите „ТОМБОЛА – БЕЛОТ.БГ“.

7. Организатор на играта-томбола “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико” е “Казуалино” АД, ЕИК: BG202985794, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, ул. “Дебър” 58, наричано за краткост „Организатор“.

8. Настоящите правила за провеждане на играта-томбола “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико” са неразделна част от Общите правила за провеждане на игрите „томбола – Белот.БГ“, публикувани на сайта belot.bg и са задължителни за Организатора и всички участващи в играта лица. Същите са публично оповестени и са достъпни за целия период на Играта на интернет адрес: belot.bg

9. С участието си в играта-томбола “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико” участниците се считат уведомени и запознати, както с настоящите Правила на играта-томбола “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико”, така и с Общите правила за провеждане на игрите „томбола – Белот.БГ“, като се съгласяват и задължават да спазват техните условия и разпоредби.

  • Продължителност

1. Периодът за участие в играта-томбола “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико” е 30 дни, като стартира от начална дата 28-ми януари 2022 и завършва с изтичане на тридесетият ден на крайна дата 27-ми февруари 2022. Началната и крайната дата ще бъдат обявени в сайта belot.bg.

  • Участващи пакети с консумативи

1. “Участващ пакет” е единствено и само специален промоционален пакет консумативи, предлаган само в рамките на играта-томбола “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико”.

2. “Участващият пакет” консумативи съдържа: пакет от 300000 чипа + VIP абонамент за 1 месец + футболна маса за 30 дни + футболна рамка за 30 дни + пакет футболни емоджи за 30 дни.

3. Цената на участващия пакет е: 14,99 лева.

4. “Участващият пакет” е специално обозначен върху всички рекламни материали като графични изображения или текстове, както и е показано името на играта-томбола : “Томбола Ел Класико 2022”.

5. Закупуването на други пакети с консумативи, които се предлагат в платформата belot.bg, по време на провеждане на играта томбола, не дават право на участие в играта-томбола “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико”.

  • Награди

1. Наградата, която ще бъде раздадена в рамките на игра-томбола “Футболна Томбола – март 2022 – Спечели 2 билета за Ел Класико”, е следната:
2 броя ваучери, за 2ма души, закупени от туроператор “Кондор Холидей” ООД, включващи:

  • 2 Самолетни билета София – Мадрид – София
  • 2 Билета за мач на Реал Мадрид с Барселона, категория shortside
  • 3 нощувки в хотел 3*, двойна стая
  • Пансион RO
  • Заминаване 18.03.2022г.; Връщане 21.03.2022г.

Ваучерите са осигурени от лицензиран туроператор “Кондор Холидей” ООД, удостоверение за регистрация № РК 01‐7457. Казуалино АД само закупува ваучерите от “Кондор Холидей” ООД. Казуалино АД не организира екскурзии, не продава самолетни билети, билети за спортни събития или нощувки в хотел.

Всички услуги се предлагат от туроператора. За всички детайли по пътуване и организация на събитието отговаря туроператора.

Посещения, екскурзии, трансфери и други услуги, включени във ваучера – по описанието по-горе, предлагано от туроператора. Допълнителни разходи, невключени във ваучерите не се поемат нито от Организатора, нито от туроператора.

  • Промоционални банери за участващ пакет