Звезден Старт на Новата Година! Влез в Турнира на Финалистите

След края на вълнуващия коледен сезон на Ранг Игрите, ще започнем новата година с голямо звездно събитие – Турнирът на финалистите “Звезди на Белота”! Този нов формат е още една специална награда за най-запалените участници в Ранг Игрите. Още една грандиозна възможност да докажеш, че твоето име заслужава да се помни.

Точно така! След края на Коледните Ранг Игри те очаква още едно голямо състезание! Финален турнир, в който участието е безплатно, с награден фонд в размер на 11 милиона чипа.

Кой може да участва?

За пръв път, Belot.BG ще отправи специална покана към избрани играчи от Ранг Игрите. Избраните ще имат възможността да участват в ексклузивен, заключен турнир за великолепни награди.

На какъв принцип ще се избират участниците? Това ще бъдат всички играчи, заслужили златна рамка и ТОП 20 играчи, завършили със сребърна рамка и от двата Ранг Сезона. С други думи, ако си попаднал в топ ранглистата, очаквай покана за турнира. Ако си поканен, ти вече си победител. Ще се съревноваваш с други победители, също като теб!

Поканите ще бъдат изпратени като админ съобщения след края на коледния сезон.

Награди

Единадесетте милиона чипа, които се предлагат от наградния фонд, ще бъдат поделени между десетимата топ играчи в турнира:

  • 1 място – 5 милиона чипа
  • 2 място – 3 милиона чипа
  • 3 място – 2 милиона чипа
  • 4 до 6 място – по 200 000 чипа
  • 7 до 10 място – по 100 000 чипа

Вълнението е на макс!

Започни новата година като истински шампион, с интензивни битки и много адреналин. Това се очертава да бъде историческо събитие в платформата на Belot.BG и ще бъде запомнено за дълго време. Покажи на всички що е то майстор на белот!

Влез в Belot.BG, стани част от играта