Добре дошли в Happy Hour: Двойни чипове всяка седмица!

Belot.BG започва регулярно Happy Hour събитие всяка седмица! В рамките на един произволно избран час, в произволно избран ден, играчите ще имат възможността да удвоят чиповете си при покупка от нашия онлайн магазин.

Да, точно така! Всеки закупен чип ще бъде незабавно удвоен! Всяка покупка ще бъде двойна и твоята игра ще продължи много по-дълго.

Включи Push нотификациите!

За да не пропускаш Happy Hour, препоръчваме да си включиш push нотификациите в приложението на Belot.BG. Тъй като Happy Hour ще е изненадващо събитие и ще се случва в различни дни, в различни часове, и само в рамките на един астрономически час, ще бъде много лесно да се пропусне.

Затова, приложението Belot.BG ще ти изпрати нотификация един час преди всеки Happy Hour, за да си готов да се възползваш от тази фантастична възможност. Не пропускай шанса си да се запасиш с допълнителни чипове!

Последвай ни във Facebook!

Социалните мрежи са още едно място, където ще изпращаме своевременни напомняния за наближаването на Happy Hour. Затова, последвай нашата страница във Facebook и никога не пропускай вълнуващото събитие Happy Hour!

Старта на Happy Hour в Belot.BG обещава неповторими вълнения. С възможността за удвояване чиповете по време, можеш да удължиш своята игра и да се насладиш на повече забавни игри с карти. Увери се, че push нотификациите са включени и се готви за следващия Happy Hour.

За повече въпроси относно събитието, посети нашата ЧЗВ страница.

Влез в Belot.BG, стани част от играта