Не оставай капо! ВИП оферти за Нова Година и Ранни Записвания за 2024

Всеки от нас си има специални традиции за Нова Година. Някои се събират около маса, други плащат за празнична вечеря в изискани ресторанти, а трети изживяват незабравими моменти в някоя гореща дестинация по света.

Ако за теб е важно да се почувстваш като ВИП през новогодишната нощ, продължавай да скролваш, защото Belot.BG събра за теб няколко страхотни оферти. Влез в играта със стил и класа и после се похвали в социалките как ВИП-овете ог Belot.BG прекарват Нова Година.

Travelcard.BG са тук да ти предоставят най-яките опции за луксозно посрещане на зимните празници, а също и за предстоящите летни месеци през 2024. Ето ги и тях:

4* Нова Година в Пирин Голф, България

Пирин Голф Апартаментен комплекс предлага вълнуващо посрещане на новата година с 4-дневен SPA пакет. Включени са 3 или 4 нощувки за един възрастен, предлагани в различни размещения, съчетани със закуски и вечери на блок маса.

Включена е и празнична Новогодишна гала вечеря с музикална програма и DJ. Освен това, можеш да се насладиш на три външни отопляеми басейна и СПА зона, включително вътрешен басейн, сауни, инфрачервена сауна и много други удоволствия.

Децата до 7 години се настаняват безплатно, и се предоставя трансфер до началната станция на ски лифта в Банско.

ТОП Цена 1368 лв.
Офертата е валидна от 29.12.2023 г. до 03.01.2024 г. вкл.

ЗАПАЗИ Я СЕГА

5* Нова Година в Грекотел Астир Егнатия, Александруполис, Гърция

Тук те очаква изключителен СПА празничен пакет разработен за теб и твоето семейство. Този 3-дневен пакет съчетава комфорт и развлечения в прекрасния Александруполис, Гърция. Включени са 3 нощувки за двама възрастни със закуски и вечери.

Специалната Новогодишна Гала вечеря с музикална програма ще направи празника незабравим. Освен това, можеш да релаксираш във вътрешен басейн, джакузи, и сауна. С този пакет имаш и безплатен паркинг и Wi-Fi.

ТОП Цена 1,012 лв.
Офертата е валидна от 28.12.2023 г. до 03.01.2024 г. вкл.

ЗАПАЗИ Я СЕГА

5* Нова Година в хотел Палома Фореста, Анталия, Турция

Изживей луксозна Нова Година в Анталия, Турция, с нашия 5-звезден UALL Inclusive пакет. Имаш 4 или 5 нощувки на база UALL Inclusive 24/7 с включена Новогодишна Гала вечеря с артистична и музикална програма.

Можеш да избереш гледка към морето или към градината и да се възползваш от външен отопляем басейн, СПА център, детски център и множество спортни съоръжения, включително тенис кортове и игрища за волейбол, баскетбол и футбол.

ТОП Цена 2460 лв.
Офертата е валидна за полет на дати 28 и 29.12.2023 г. от летище София / Варна

ЗАПАЗИ Я СЕГА

5* Ранни Записвания UALL в хотел Хайдарпаша Палас, Турция

Запланувай своята перфектна лятна почивка в хотел Хайдарпаша Палас 5*, Анталия – Турция, с 5-звезден UALL Inclusive пакет за 7 нощувки. Осега започват ранните записвания за лято 2024. Избери своя период и стая, с включен UALL Inclusive 24/7.

В офертата влиза и безплатно ползване на аквапарк, басейни, барове и много други удоволствия. Децата могат да се забавляват в детския център и детската анимация, а всички гости могат да се насладят на безплатния Wi-Fi и сейф.

ТОП Цена 2,500 лв.
Офертата е валидна от 26.04.2024 г. до 30.10.2024 г.

ЗАПАЗИ Я СЕГА

5* Ранни Записвания UALL в хотел Делфин Делукс, Анталия, Турция

Подготви се за прекрасна лятна почивка с ранно записване за хотел Делфин Делукс в Анталия, Турция. Включени са 7 нощувки за двама възрастни в двойна стая с пакет UALL Inclusive 24/7, което включва богата храна и напитки.

Освен това, можеш да се насладиш на безплатно ползване на Лунапарк и мини Аквапарк, външни басейни, СПА център и много други удобства. Цената включва самолетните билети, трансфер от/до летището и медицинска застраховка.

ТОП Цена 3180 лв.
Офертата е валидна от 26.04.2024 г. до 30.10.2024 г.

ЗАПАЗИ Я СЕГА

Офертите са временни и изтичат до дни. Не пропускай тази изключителна възможност!

Нова Година е време за радост и свежи начала. Където и да решиш да я посрещнеш, няма да сбъркаш с предложенията на Belot.BG. Не пропускай и да се включиш в ранните записвания за лято 2024. Впусни се в играта със стил и класа като истински шампион, и направи идната нова година незабравима!

Влез в Belot.BG, стани част от играта