“Есенна томбола - Белот.бг 2021” | Разбери как може да спечелиш уникалния PlayStation 5

Вземи специалната промо оферта и участвай в томболата за най-добрата гейминг конзола.
Щом си в Belot.BG значи обичаш игрите! А щом обичаш игрите няма как да не знаеш, че PlayStation е класика при игровите конзоли и е една от най-желаните придобивки за всеки запален геймър. Време беше да осъществим мечтата на някой много запален фен, затова от 20.10.2021 дo 19.11.2021 стартираме “Есенна томбола – Белот.бг 2021”. Готов ли си да грабнеш уникалната награда?
9

Кой може да участва в “Есенна томбола - Белот.бг 2021”?

Всеки регистриран потребител на Belot.BG, който задължително има 18 навършени години.
9

Какво се изисква от теб?

Да имаш профил в Belot.BG и да си направил поне веднъж покупка на специалната промо оферта към томболата. Офертата е повече от яка – 300 000 чипа + 40 диаманта и цял месец VIP! А дори още не е Коледа!
9

Колко време продължава играта и колко пъти може да участваш?

Продължителността на играта “Есенна томбола – Белот.бг 2021” е 30 дни. От 20.10.2021 до 19.11.2021 включително. Ти ще може да вземеш участие в нея само при осъществена покупка. Колкото повече покупки направиш, толкова по-голям е шансът профилът ти да бъде изтеглен. Няма ограничения в максималния брой на извършените покупки на “специалната промо оферта”.
9

Как ще получиш наградата?

Ако името ти бъде изтеглено, очаквай екипът ни да се свърже с теб и да уточните как бързо да получиш наградата си. Не губи нито миг от емоцията на играта, запиши се за участие още днес.
Желаем успех на всички участници!

Влез в Belot.BG, стани част от играта