Ранг Игри: Покажи Умение, Спечели Престиж!

През СЕПТЕМВРИ откриваме РАНГ ИГРИТЕ

Покори света на предизвикателствата с Belot.BG, където Ранг игрите са новата сензация! Изпробвай уникалната възможност да измериш своите умения с най-добрите играчи и завладей игровата сцена!

Но първо, едно бързо обяснение:

Какво е Ранг Игра?

Ранг игрите са уникален формат на Belot.BG, който те поставя в равностойна борба с най- жестоките ти конкуренти в най-предизвикателните състезания. Ще те въвлече в интензивна игра и оспорвани мачове, от които сърцето ще препуска.

Истинските майстори търсят предизвикателство и Ранг игрите предлагат точно това! Този формат ще те изправи срещу най-добрите, най-опитните и най-запалените играчи, които можеш да намериш в платформата на Belot.BG.

Ранг игрите са разделени на сезони. Първият сезон ще започне през месец Септември. В края на сезона ще има класация и класиралите се ще получат определените за сезона награди.

Как работи Ранг Играта?

Ранг играта работи с рейтингова система, която се определя от броя спечелени игри. Всеки играч започва със стартови 1200 точки (ЕЛО). На базата на тези точки и прогреса на всеки отделен играч, алгоритъм определя (мачва) партньорите, за да направи възможно най-конкурентната по сила комбинация от играчи.

Победителите печелят точки от загубилите, като количеството зависи от разликата във вече натрупаните им точки (ЕЛО). Максималният брой спечелени точки за всяка игра е 32, а минималният е 16 (когато играчите са с много близък или еднакъв брой). Точките са валидни само за текущия сезон и се зануляват, когато започне следващият.

Предимствата на Ранг Играта

Ранг игрите дават възможност да се изкачиш до върха на класацията и да се утвърдиш като виртуозен играч. Когато се изправяш срещу съперници с близък на твоя ранг, твоето майсторство ще се тества на макс, защото всеки път ще играеш срещу достоен противник.

Достигането до висок ранг носи и вълнуващи награди. Освен удовлетворението и престижа да видиш своето име в ранг класацията, ще получиш и анимирана рамка, която ще те отличава и ще показва твоите постижения. Тази рамка ще остане видима на твоя профил и след края на текущия сезон.

И не на последно място, ще защитиш своите умения и ще бъдеш част от елита на Belot.BG. Твоята игра е израз на индивидуалност и амбиции!

Започни своето рангово приключение!

Ранг игрите са предизвикателството, което трябва да приемеш, за да докажеш, че си най-добрият и заслужаваш мястото си в листата на топ играчите. Заповядай в света на Ранг игрите и се изправи срещу най-запалените белотаджии. Това е единствената, реална класация за най-добрите белот-играчи в България и не само!

Влез в Belot.BG, стани част от играта