Започва 3-ти Сезон Ранг Игри: Лига на Елита

След кратка пауза, Ранг Игрите се завръщат с трети сезон “Лига на Елита“! Очаквай началото на 4-ти март 2024! Тук е мястото, където се срещат най-добрите от най-добрите. Новият сезон се задава с още повече интрига и предизвикателства. Приготви се за адреналина и стани следващата легенда на Belot.BG!

Какво са Ранг Игрите?

Ако случайно си пропуснал, Ранг Игрите са специално събитие на Belot.BG, където твоят резултат зависи само и единствено от твоята игра в периода на сезона. Накрая, всички участници ще бъдат класирани в елитна ранглиста и победителите ще получат уникални награди.

  • Дати: от 04.03.2024 до 02.04.2024
  • Час: от 18:00 до 0:00
  • Вход: 5000 чипа
  • Минимално ниво за участие: 5

През 2023 дадохме началото на този вълнуващ шампионат. Отбелязахме големи победи, забавлявахме се на макс и сега сме тук при теб за трети пореден сезон. Този път входът е по-достъпен, но победата все така оспорвана. Само най-добрите стигат до върха!

Включи се! Покажи на цяла България кой е най-добрият по белот!

Как ще се класираш?

За да видиш името си сред най-големите шампиони, трябва да обърнеш внимание на следните показатели:

  • Ранг – твоята текуща позиция в ранглистата. Всеки ден може да е различна.
  • Рейтинг – точките, които печелиш или губиш след всяка игра. Ще спечелиш повече точки, ако победиш играч с по-висок ранг от твоя, и по-малко точки, ако победиш играч с по-нисък ранг от твоя. Същото важи и за загубите. Ще загубиш повече точки, ако бъдеш победен от играч с по-нисък ранг от твоя.
  • Брой победи – те ще определят каква награда ще получиш в края на сезона.

Какви са наградите?

Най-голямата награда в Ранг Игрите е славата на победителя. За да се отличи тази слава, тези с най-много победи ще получат специална рамка към своя профил, която не може да бъде закупувана или печелена никъде другаде. Рамките са следните:

  • Златна – трябват поне 100 победи в Сезон 3, Ранг Игри: Лига на Елита
  • Сребърна – трябват поне 30 победи в Сезон 3, Ранг Игри: Лига на Елита
  • Бронзова – трябват поне 20 победи в Сезон 3, Ранг Игри: Лига на Елита
  • Желязна – трябват поне 2 победи в Сезон 3, Ранг Игри: Лига на Елита

Освен рамките, в този сезон, 15 000 000 чипа награден фонд ще бъде разпределен на ТОП 10 от най-добрите играчи. Специални фрази ще бъдат раздадени на всеки един, заслужил златна рамка. Също, 10-мата шампиони ще получат и предметни награди от Belot.BG. Следи сезона на нашата фейсбук страница, там ще разкрием какви ще са те.

Включи се в Ранг Игри: Лига на Елита и изживей невероятни емоции, напрежение и предизвикателства. Не пропускай възможността да станеш част от тази уникална общност и се състезавай за вълнуващи награди и престиж.

Влез в Belot.BG, стани част от играта