Подобри Своята Игра с Тестето на Stockholm17

Сливането на изкуството и технологията продължава да преодолява граници. Тази колаборация е ярък пример за трансформационната сила на изкуството в цифровата епоха. Сега ексклузивно потребителите на нашата платформа могат да се насладят на впечатляващия дизайн на картите от талантливия артист Stockholm17.

Кой е Stockholm17?

Художникът на Stockholm17 е Лоренцо Гаджиоти, известен с неповторимия си стил и поетични дизайни на игрални карти. Неговите колекции от игрални карти включват „Окото на Океана“, „Необичайните Приятели“, „Престъпно известни“, „Хазартната Жаба“ и още много други. Тези тестета се отличават със смесица от различни естетики и теми, отразявайки уникалният стил на Гаджиоти.

Вниманието към детайла и майсторството в тези игрални карти подчертава таланта на Гаджиоти в картовия дизайн.

А какво направихме ние? Интегрирахме няколко от неговите отличителни дизайнерски тестета в нашата платформа! Сега, всеки играч получава достъп до зашеметяващите тестета на Stockholm17.

Вече имаш възможността да придобиеш ексклузивно тесте с неустоима отстъпка, а в знак на благодарност ние ще добавим бонус чипове, за да обогатиш своята игра.

Имай предвид, че макар Stockholm17 да е известен със своите изящни дизайни на физически карти, тази оферта се отнася единствено за ВИРТУАЛНО тесте, предназначено да се използва само и единствено на нашата платформа!

Как да получа тестето?

За да украсиш своя игрален репертоар с луксозния дизайн на Stockholm17 и да влезеш в любимата си игра на карти с несравним стил, следвай тези прости стъпки:

  • Логни се в играта;
  • Влез в профила си в горния ляв ъгъл;
  • Кликни на промоционалния банер;
  • Купи тестето.

И сега, след като вече притежаваш удивително тесте, изработено от Stockholm17, заедно с бонус чиповете предоставени от нас, тестето ще бъде на твое разположение за 30 дни, след което ще е необходимо повторно закупуване.

Вземи своето великолепно тесте с карти днес!

Персонализирай своята игра и се потопи в богатата наратива на виртуалното изкуство на Stockholm17.

Влез в Belot.BG, стани част от играта