Вземи Нов Бонус с Виртуалните Печати

Готов ли си да подобриш своята игра? Приготви се, защото в Belot.BG ще бъдат въведени вълнуващи нови функции. Без значение дали си играеш за разтоварване или си опитен професионалист на белот, тези новости ще добавят ново измерение на твоята игра.

Разгледай какво те очаква!

Виртуалните печати са иновативен начин да възнаградим нашите верни играчи. Печатите ти позволяват да получиш бонус чипове, за да продължиш да играеш любимата си игра и да бележиш победи срещу твоите противници.

Как работи?

  • Първо, от нас ще получиш един печат като подарък.
  • Направи 4 покупки в магазина на Belot.BG, без значение на каква стойност. За всяка покупка ще получиш нов печат.
  • Когато направиш 4 покупки и събереш 5 печата, пред теб ще се отвори нова мини игра, чрез която ще спечелиш бонус чипове.

Тази възможност ще бъде достъпна само за 14 дни! Това означава, че имаш 14-дневен период да направиш 4 покупки и да си вземеш бонуса. Следи отброяването на таймера, за да не изпуснеш тази уникална възможност! За новите играчи, 14-дневния срок ще започне да тече от деня на тяхната регистрация.

В Belot.BG работим ден и нощ, за да гарантираме, че ти ще извлечеш максимума от любимата си игра на карти. Така че подготви се за новите бонуси в Belot.BG. Ще се видим във виртуалната арена!

Влез в Belot.BG, стани част от играта