Коледни Ранг Игри: Звезди на Белота

Коледният сезон на Ранг Игрите: Звезди на Белота засиява с коледно вълшебство! Сезонът започва на 1-ви декември 2023 г. и ще продължи цял месец. В този сезон се фокусираме отново върху играчите, които желаят качествена игра, висок рейтинг и се състезават за престиж.

Отпразнувай тази Коледа като станеш безспорния шампион на Belot.BG!

Какво са Ранг Игрите?

За всички, които са пропуснали миналия сезон на Ранг Игрите, ето какво представлява това вълнуващо събитие. Като се включиш в Ранг Игрите, ще играеш белот срещу най-запалените играчи. Името ти ще си намери място в динамична ранглиста, видима за всички в Belot.BG.

Тази ранглиста не зависи от твоите предишни постижения в Belot.BG. Ранг Игрите са специално състезание, което ще постави на изпитание тези, които желаят да се изкачат над конкуренцията. Ранг Игрите ще се погрижат за твоето празнично настроение.

Какво трябва да знаеш?

Ако желаеш да участваш, обърни внимание на следното:

  • Ранг – на кое място си в ранглистата. Всеки ден твоят ранг ще е различен. Дали се изкачваш или падаш зависи от твоя рейтинг.
  • Рейтинг – точките, които печелиш или губиш след всяка игра. Ще спечелиш повече точки ако победиш играч с много по-висок рейтинг от твоя, и по-малко точки ако победиш играч с много по-нисък рейтинг от твоя. Същото важи и за загубите. Ще загубиш много повече точки, ако те победи играч с много по-нисък рейтинг от твоя.
  • Брой победи – от тях зависи каква тематична рамка ще спечелиш в края на сезона.

Какво са тематичните рамки?

Големите награди в Коледните Ранг Игри са рамки, които не могат да се печелят никъде другаде в платформата.

  • Златна коледна рамка – нужни са поне 100 победи в Ранг Игрите.
  • Сребърна коледна рамка – нужни са поне 30 победи в Ранг Игрите.
  • Бронзова коледна рамка – нужни са поне 20 победи в Ранг Игрите.
  • Дървена коледна рамка – нужни са поне 2 победи в Ранг Игрите.

Която и рамка да спечелиш след края на сезона, ще остане с теб завинаги. Освен тези рамки, първите трима финалисти ще спечелят и невероятни физически награди.

Какво да очакваш този сезон?

Преди всичко, вълнуващо коледно настроение с Belot.BG! Вторият сезон на Ранг Игрите стартира на 1-ви декември 2023 г, и ще продължи през целия месец. Часовете за игра ще са от 18:00 до полунощ всеки ден. Можеш да се изкачиш в ранглистата за празника и да празнуваш своята победа!

Не забравяй да следиш и нашата Facebook страница! В началото на всяка седмица, ще обявяваме играчите с най-високи постижения за изминалата седмица. А дали твоето име ще е сред тях? Предстои да разберем!

Влез в Ранг Игрите и разбери дали тази Коледа ще бъде звездна за теб!

И нещо още по-специално

След Коледните Ранг Игри, ще започне нов, ексклузивен турнир. За пръв път Belot.BG ще кани отбрани играчи в заключен турнир само за финалистите на Ранг Игрите. Покана ще получат всички участници в Сезон 1 и Сезон 2, които са спечелили златна рамка, както и топ 20 играчи със сребърна рамка.

Турнирът ще е с безплатен вход и награден фонд в размер от 10 милиона чипа за първите трима победители и 1 милион в утешителни награди. Очаквай още информация, когато краят на сезона наближи!

Коледният сезон на Ранг Игрите ще донесе незабравими моменти и празнично настроение. Подготви се за борба, защото твоите противници отново ще бъдат най-добрите сред най-добрите. Изкачи се на върха и запиши своето име в историята на Belot.BG!

Не пропускай началото на коледния сезон на 1-ви декември 2023 г.
Нямаме търпение да те видим там!

Влез в Belot.BG, стани част от играта