Разопаковай Радостта: Твоят Коледен Календар

Има нещо наистина очарователно в обратното броене до Коледа и как по-добре да отбележим тази магия, ако не с Коледен календар?

С наближаването на празничния сезон, ние в Belot.BG сме въодушевени да ти представим нови вълнуващи оферти, които ще те очакват в самото начало. Нарекохме ги нашият Коледен календар! Усещаш ли вече за какво иде реч? От 4-ти до 24-ти декември можеш да се потопиш в магията на сезона с ежедневни изненади.

Как работи Коледният Адвент Календар

Ето един бърз поглед.

  • Ежедневна оферта. Всеки ден, от 4-ти до 24-ти декември, ще ти предложим уникалната възможност да закупиш нещо от магазина и да получиш подарък.
  • Купи оферта, грабни изненада! С всяка покупка ще получиш ексклузивен бонус в празничния дух. Бонусите ще бъдат нови всеки седмица. Ето какво можеш да очакваш.

Наградите

През първата седмица очаквай страхотна зимна рамка за твоя потребителски профил. Следващата седмица ще можеш да актуализираш профила си с ново коледно тесте и специална празнична маса. И разбира се няма да е Коледа без нов пакет тематични емотикони.

Отпразнувай сезона със стил. Всеки ден носи нова изненада, и всяка нова покупка ще идва с подарък, който ще поддържа магията на празника жива. Така че, подготви се да разопаковаш вълнуваща коледна радост от 4-ти до 24-ти декември.

Да направим този празничен сезон незабравим!

Влез в Belot.BG, стани част от играта