Belot.BG търси своя инфлуенсър

Запиши се
Няма и ден, в който да не използваме поне една социална мрежа. Всеки от нас има своя кръг аудитория, с която споделя преживявания и емоции. Тук в най-големия сайт за белот, сме събрани заради една обща страст – любовта към игрите. Сега ти предлагаме нова възможност – да печелиш от това, което ти носи удоволствие.

Искаш ли да печелиш от игри?

Ако имаш своя страница, готин профил или група във Facebook, свеж Instagram или забавен Youtube / TIK TOK канал, можеш да се възползваш от първата програма за инфлуенсъри на Belot.BG и да започнеш да печелиш. Чудиш ли се вече как?

Само в три стъпки може да добавиш допълнителен доход към бюджета си, който да ти носи печалба за цял живот. И затова не са необходими предварителни подготовки.

  1. Посети страницата Афилиейт Програма за инфлуенсъри
  2. Попълни контактната форма
  3. Очаквай да се свържем с теб
Лесно е, нали? А най-приятното от всичко е, че няма ограничения в социалната мрежа и броя последователи, които имаш. Важно е просто да обичаш игрите, за да предадеш тръпката на останалите.

Всичко зависи от твоето желание и креативност – как ще поднесеш информацията, как ще я оформиш и промотираш, зависи изцяло от теб. Все пак игрите са най-приятният начин да прекараме свободното си време и не се нуждаят от рамки.
Без ограничения в аудиторията – размерът на последователите далеч не е най-водещият фактор, по който може да се разбере дали си влиятелен в социалните мрежи или не. За нас е важно как общуваш с аудиторията си и колко тя е обвързана с теб, а не дали имаш стотици или хиляди последователи.
Без вложения от твоя страна – Програмата за инфлуенсъри е лесен и бърз начин, по който да добавиш още една опция за допълнителна печалба. И щом обещаваме да е бързо и лесно, от теб не се изисква нищо друго, освен подходящото онлайн пространство, в което да бъдеш креативен и да използваш нашия афилиейт линк.

Какво ще получиш?

  • 30% комисионна от всяка поръчка направена през твоя афилиейт линк.
  • Бонуси – За да насърчаваме повече хора да се регистрират и да играят, бихме могли да предоставим допълнителни бонуси за всеки потребител, който е дошъл от твоя афилиейт линк.
  • Опция за доживотна печалба – Уникалното в нашата програма е, че не печелиш еднократно от потребител, направил покупка, а печелиш от всяка негова покупка докато той е активен и плащащ играч.
  • Достъп до база с рекламни материали, за да създаваш атрактивно съдържание без излишно напрежение.

Какво е афилиейт маркетинг и как работи?

Ако не си запознат с афилиейт програмите, но имаш подходящото онлайн пространство, от което искаш да печелиш, не спирай да четеш. Най-просто казано афилиейт маркетинга е форма на сътрудничество между брандове, които продават онлайн (услуги, стоки, преживявания) и притежатели на сайтове или социални канали. Притежателите им поставят възки към сайтовете на брандовете и получават процент от реализираните продажби, осъществени през тях. При нас може да избираш между еднократна фиксирана печалба след постигнат таргет или дългосрочно партньорство с многократни изплащания на комисионни. Направи своя избор сега! Довери се на нашата програма.

Влез в Belot.BG, стани част от играта