Назад

players Играчи онлайн

Играй

Често задавани въпроси

Какво е Belot.BG?

Belot.BG е социална платформа за най-обичаната игра на карти - БЕЛОТ. Регистрираните играчи получават възможността да играят и общуват с приятели, да се развиват в играта Белот, да се издигат в класациите, да печелят награди и много други. Belot.BG може да се играе през сайта www.belot.bg, Facebook и на мобилни устройства. Всички права върху съдържанието на платформата и играта са запазени и са собственост на Казуалино АД.

Как да вляза в сайта?

След зареждане на сайта се изисква вход или регистрация в системата. Регистрацията може да стане по три начина:

Facebook вход: За по-бърза регистрация и запазване на прогреса между различните платформи използвай акаунта си от Facebook. Аватарът ти и потребителското име ще бъдат пренесени автоматично, като ще можеш да ги промениш. Ще имаш достъп до пълната функционалност на сайта и ще можеш да играеш с приятелите ти от Facebook.

Belot.BG вход: Ако не искаш да използваш Facebook акаунта си, можеш да се регистрираш с имейл. От началния екран избери „Вход“ и след това – „Регистрация“.

Вход за гости: Aко искаш да разгледаш играта преди да се регистрираш, използвай този вход. Като гост нямаш достъп до пълната функционалност на сайта. Ще имаш малко чипове за начало, не можеш да играеш срещу реални играчи, а само с ботове. Не можеш да участваш в класациите, да купуваш предмети от магазина, да разглеждаш профилите на другите играчи, както и да общуваш с тях.

Защо да се регистрирам?

Регистрирай се, за да използваш пълната функционалност на сайта и играта! Да получаваш бонус чипове, да използваш повече екстри в сайта и да спечелиш нови приятели и много други. Регистрацията е напълно безплатна. Срещу нея получаваш:

 • Уникално име в сайта
 • Възможност да си сложиш свой аватар по избор
 • Бонуси с чипове
 • Можеш да играеш с приятели
 • Можеш да участваш в класациите
 • Сметка с чипове и достъп до магазина
Защо трябва да си активирам имейла?

Активирането на имейла ще ти помогне да попълниш профила си на 100% и ще получиш бонус чипове. Ако загубиш паролата си, на този имейл ще ти пратим нова. Не пропускай новини, свързани с любимата игра!

Какво е VIP и защо да си го закупя?

VIP статуса те прави много важна персона в сайта и те отличава от всички останали играчи. Дава ти куп екстри:

 • VIP лого в аватара
 • Играеш в специални VIP стаи
 • Можеш да пишеш в общия чат
 • Можеш да заговаряш потребители на лични съобщения
 • Можеш да изпращаш покани за приятелство
 • Можеш да гледаш снимки на други потребители
Как да играя?

Избери стая в лоби според желания от теб залог. Ще бъдеш добавен в системата за създаване на игри. Когато намерим още трима играчи, ще ти изпратим покана за играта. Напускането на игри се наказва!

Какви са правилата на играта?

Правила на играта

Губя ли чипове, ако изляза от играта, преди да е приключила?

Ако излезеш от игра губиш целия си залог и получаваш допълнително глоба в размер 50% от него. Излизането по време на игра ще ти донесе и негативно отношение от останалите играчи.

Защо стаите за "Напреднали" и "Професионалисти" са заключени?

За да достъпиш тези стаи, трябва да си по-високо ниво (10 за "Напреднали", 20 за "Професионалисти"). Можеш да вдигнеш ниво, като трупаш точки от игри.

Как мога да поканя приятел да играе с мен?

VIP играчите имат достъп до VIP стая, в която могат да настроят собствена игра и да поканят своите приятели. За целта след влизане във VIP стаята, натиснете "Създай игра" от горния десен ъгъл и изберете желаните настройки. След това кажете на своите приятели да се присъединят.

Кога започва играта?

Играта започва при събиране на необходимия брой от четирима играчи. Когато и четиримата играчи приемат поканата за игра, залогът бива взет от всеки играч и играта бива заключена. При заключена игра, никой от четиримата няма право да напуска играта до нейното приключване.

Как се участва в Турнирите?

За отваряне на турнирното лоби кликнете върху „Турнири“ от началния екран. Изберете вида на турнира, в който искате да играете. Когато всички необходими играчи се съберат ще започне първи кръг.

Имам проблем, какво да направя?

Натисни бутона „Изпрати проблем“ (буболечката), попълни полетата и изпрати до нашия екип. Можеш също да направиш картинка на екрана и заедно с описание на проблема да ги изпратиш на support@belot.bg. Ако си открил бъг, или играта ти е забила, използвай буболечката ("Изпрати проблем"), или ни пиши на support@belot.bg. Опиши подробно проблема и ако е възможно, прикачи снимка на екрана, в момента в който е възникнал проблемът.

Защо не мога да вляза в Belot.BG?

Ако се опитваш да достъпиш Belot.BG от web браузър, трябва да имаш включени Cookies и Local Storage и изключен Private Browsing в настройките на браузъра.

Купих си чипове/VIP от магазина на Belot.BG, но не ги получих. Какво да направя?

Понякога са възможни забавяния. Ако 20 минути след транзакцията, все още не си получил своите чипове/VIP, незабавно ни пиши на support@belot.bg.

Защо бях изхвърлен от игра?

Най-вероятна причина за това е твоята неактивност по време на игра. Когато времето ти за ход изтече и ти не си хвърлил карта те замества бот. На екрана ти се показва съобщение, че си неактивен. Можеш да се върнеш в игра до 180 секунди, като кликнеш на бутона “Върни се”. Ако в рамките на това време не се върнеш в игра, автоматично те връщаме в лоби и повече не можеш да се върнеш в играта. Ако все пак си се върнал в рамките на 180 секунди, играта продължава. Ако три пъти те замести бот, следва автоматично изключване от играта и връщане в лоби.

Играта ми върви бавно, какво мога да направя?

От страничното меню, отвори Настройките. Промени настройките на „Оптимизирана графика“ и „Софтуерно рендиране“ и опитай пак. Ако и това не помогне, обърни се support@belot.bg.

Играта заби и ми взе чиповете! Може ли да ми ги възстановите?

В случаи, в които играта забие поради наша грешка, чиповете ти ще бъдат върнати автоматично (можеш да провериш в известията си). Ако не си получил чиповете си, това означава, че най-вероятно проблемът е от твоя страна (проблеми с връзката, бавен интернет, изхвърляне поради неактивност и т.н.). В този случай няма да ти бъдат възстановени чиповете.

Какво значи, че съм неактивен?

Времето ти за ход е изтекло, а ти не си предприел действие и те е заместил бот.

Искам да играя Belot.BG от мобилното си устройство. От къде мога да изтегля приложението?

Belot.BG може да се играе на Android и iOS устройства. Приложенията можеш да изтеглиш безплатно от:

За какво служат чиповете?

Чиповете са виртуалната парична единица в Belot.BG. Te се ползват за закупуване на предмети от магазина, за подаряване на подаръци и като залог за игри на Белот. Чипове може да се закупят чрез системата за разплащане, по един от методите, които тя предоставя или да се спечелят безплатно. Всеки играч получава и безплатно чипове всеки ден, като подарък.

Какво мога да правя в МАГАЗИНА?

За да използваш магазина, трябва да си регистриран потребител. В магазина се продават предмети, подаръци, VIP статус, които ще направят играта ти и пребиваването ти в сайта много интересни!

Как се изпращат подаръци?

Намери играча, на когото искаш да изпратиш подарък в класацията, в играта, в която играеш или в списъка с играчи, кликни върху аватара му и избери "ИЗПРАТИ ПОДАРЪК". За да изпращаш подаръци, са ти нужни чипове.

Как и защо да харесам играч?

Играейки Белот, ти трупаш впечатления за даден играч. Ако го харесваш как играе, ако смяташ, че е симпатичен, забавен или пък толерантен играч, то можеш да го харесаш. Кликни на аватара на харесвания от теб играч и натисни бутона “Харесай”! Този играч ще получи известие и може да реши да те хареса също. Играчите с най-много харесвания влизат в класация на най-харесвани през месеца.

Какви методи за плащане се предлагат и кой да избера?

Повече информация за отделните методи за плащане, както и кои са най-изгодни за вас може да видите във видео - тук

За повече въпроси и информация ни пишете на: support@belot.bg

Последно обновен на 01.04.2016.