Играй сигурно, добави логин метод в Belot.BG!

Ще ти дадем 4 причини, които да те мотивират да добавиш вход с Facebook, Google, имейл или Twitter акаунт към профила си и сме сигурни, че ще останеш доволен от резултата.

Причина номер 1

Няма да изгубиш акаунта си – Когато инсталираш играта на твоя телефон или таблет, ти не получаваш автоматично постоянен акаунт. Веднъж щом влезеш като гост в Belot.BG, то акаунтът, който бива създаден, се свързва с ID номера на мобилното ти устройство. Ако този номер се промени, било то при смяна на устройство, връщане на фабрични настройки или обновяване на версията на играта, то този акаунт продължава да съществува в платформата ни, но ти не можеш да влезеш в него. Това се получава, защото номера на устройството вече не е същия и съответно губиш профила си. Така всички усилия, които си положил, за да стигнеш до по-високо ниво, отиват на вятъра и трябва да започнеш отначало. Не е приятно, нали?

Причина номер 2

Можеш да играеш навсякъде – Веднъж създал профил в платформата, ще може да играеш с него през всяко едно устройство, което пожелаеш. Без значение от операционната система или браузъра, ти ще можеш да използваш профила си, само чрез въвеждането на данните от логин метода, който си избрал. Така ще запазиш прогреса си и всички налични чипове и преференции, които имаш с него.

Причина номер 3

Допълнителен бонус – Да, с добавянето на логин метод, освен че улесняваш достъпа си до играта, взимаш и бонус чипове, които ще ти помогнат да изиграеш още няколко от любимите си игри. Чиста работа! Ако все още не знаеш как да го направиш във видеото по-долу ще видиш двата начина за добавяне на тази екстра.

Причина номер 4

Специални, по-атрактивни оферти – Тези, които вече са добавили опция вход с Facebook, имейл, Twitter или Google акаунт ще могат да се насладят и на още едно преимущество, а именно специални, изкушаващи оферти (с по-ниски цени). Те ще бъдат видими, само ако влезеш през браузъра на твоя настолен компютър или лаптоп, за да ги закупиш.
Сега убеди ли се, че с една малка стъпка, освен, че можеш да спечелиш бонуси, имаш възможност и да пестиш пари, за да играеш повече любимата си игра? Не губи време, а се възползвай от специалните предложения в Belot.BG.

Влез в Belot.BG, стани част от играта