Играй Онлайн

b_c511c66f886f0f367bf53c9d345987de

Djagi.com е най-големият портал за мултиплеър игри срещу реални противници. В него, освен различните и разнообразни игри за хора от всякакви възрасти, ще намерите и популярната в България (а и не само) игра белот. Интерфейсът на сайта е изключително интуитивен и няма да ви бъде трудно да играете, както с приятели, така и със случайни партньори.
Може да участвате в дневните и месечните класации, както и в седмичния и уикенд турнири по белот. Имате възможност по време на играта да постигнете максимално реално преживяване посредством чат, камера, микрофон или размяна на анимирани шеги.
При победа може да поздравите партньора си с подарък, картичка или видео поздрав. Екипът на Djagi.com полага максимални усилия, за да направи престоя в сайта на всеки отделен потребител в едно незабравимо преживяване.
Безспорно белотът е най-вълнуващата от всички игри, защото е базирана на отборния дух и партньорство. Посете Djagi.com , за да се насладите на тази игра във виртуалния й вариант и да се заредите с положителни емоции.

http://djagi.sportal.bg/